Mozaikkészítés a tatabányai Móra Ferenc Általános Iskolában

A Nemzeti Tehetség Program keretében mozaik készítő foglalkozást tartottunk a tatabányai  Móra Ferenc Általános Iskola hetedik és nyolcadik osztályos diákjai körében. A kézműves kreatív foglalkozás módszertana csempe, üvegdarabokkal a mozaik díszgyöngyökkel való dekorálása volt. Az új technikára való nyitottság kibontakozásának lehetőségét, a képzőművészeti tevékenység megismerését szolgálta a foglalkozás.

SZURKOLJ EGYÜTT APÁVAL!

A Komárom-Esztergom Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház és a Grundfos Tatabánya Kézilabda Club várja az ÉDESAPÁKAT és GYERMEKEIKET az előttünk álló mérkőzésekre, hogy együtt buzdítsák a Csapatot!
Azokat az apukákat és gyermekeket, akik közösen fotót készítenek a Kék Tigrissel és/vagy amint együtt drukkol a család, s ezeket a felvételeket feltöltik a Facebook oldalaikra, Grundfos ajándéktárgyakkal jutalmazzák.

Nincs más teendőd, mint:
1. Hozd el APÁ-t a meccsre!
2. Készíts fotót, melyen együtt drukkoltok vagy Kék Tigrisünkkel közösen pózoltok!
3. Töltsd fel a fényképet, s jelöld meg rajta a Grundfos Tatabánya Kézilabda Club (instagrammon: @tatabanyahandball) vagy a Komárom-Esztergom Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház oldalát!
4. Vedd át a Grundfos-ajándéktárgyadat!
HAJRÁ TATABÁNYA!